Περί νύχτας

Μας πληροφορούν οτι στην Πάτρα πήγε ειδική ομάδα από Αθήνα και εξαφάνισε το κύκλωμα των μπράβων. Η τοπική κοινωνία υπέφερε από τις ομάδες και τώρα θα είναι όλα καλά. Καθαρίστηκε ο τόπος από τα τοπικά μπραβιλίκια και είναι έτοιμος για εισερχόμενες μαφίες. Δεν μπορεί όλος ο κόσμος να εξελίσεται και η Πάτρα να μένει πίσω. Στην Αμερική τα μπραβιλίκια είναι θέμα Ιταλών ,Κινέζων, Ρώσσων κ.λ.π. Δεν είμαι βέβαια τόσο αισιόδοξη αλλά εν καιρό περιμένω την άφιξη μιαςΑθηναϊκής , μιας Βουλγαρικής ή έστω μιας Αλβανικής μαφίας. Έτσι για να ανέβει και λίγο το επίπεδο στην επαρχία ρε παιδάκι μου. Δεν μπορεί η Αμερική να εξελίσεται και η Πάτρα να επιμένει στα τοπικά προϊόντα.
Προς Θεού δεν είμαι υπέρ του τραμπουκισμού. Σαν α΄λός άνθρωπος όμως κάνω κάποιες σκέψεις. Αφού το σύστημα το ίδιο διαθέτει θέσεις για μπραβιλίκια η εξάρθρωση των τοπικών ομάδων λύνει το πρόβλημα ή προσφέρει ‘κενές θέσεις εργασίας’  σε μια κοινωνία που ανέχεται τέτοιου είδους καταστάσεις;

Advertisements

4 Σχόλια

 1. druqbar said,

  Μαρτίου 21, 2007 στις 12:37 μμ

  Όταν πρόκειται για μεμονωμένες ομάδες, τότε έχει καλώς. Ίσως και να μπορεί να λυθεί ένα πρόβλημα. Όταν όμως μιλάμε για την προέκταση του ίδιου του συστήματος (απλώς σε άλλους τομείς, πιο νυχτερινούς) τότε πρόκειται για το άτοπο.

 2. Danai said,

  Μαρτίου 21, 2007 στις 3:19 μμ

  Οταν παντού βασιλεύει ο νόμος της νύχτας, των αυθαίρετων κατασκευών, των παράνομων αδειών, των παρκαδόρων, των μπράβων, και τόσον άλλων..δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ελπίδας για τη βελτίωση της αφόρητης κατάστασης που βιώνουν οι κάτοικοι της κάθε πόλης.»Εξάλλου τη νύχτα τα τείχη ούτε που φαίνονται!!!»

 3. lisadel said,

  Μαρτίου 21, 2007 στις 4:23 μμ

  drugbar κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά. Απ’όσα λέγονται είναι δίκτυο που λειτουργεί χρόνια. καιρός για αναβάθμιση

 4. lisadel said,

  Μαρτίου 21, 2007 στις 4:24 μμ

  danai έχεις δίκιο αλλά και τη μέρα δεν βλέπω φως…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: